Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 09 Şubat 2015, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 4964 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aksakal ve Atlı Ailelerinin mutlu günü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal ve eşi değerli eşi Hilal Aksakal’ın kızı Simay Aksakal, dün Ezgi Resort Hotel’de gerçekleştirilen nikâh merasimi ile Müjgân – Atalay Atlı’nın oğlu Kıvanç Atlı ile yaşamını birleştirdi.
Aksakal ve Atlı Ailelerinin mutlu günü

Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah merasiminde genç çiftin nikahını Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak kıydı. Aksakal ve Atlı Ailelerini kutlayan Başkan Halebak, genç çifte ömür boyu sürecek bir aile saadeti diledi. Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çocuklar yetiştirmelerini diledi.

Nikâh töreni sonrasında gerçekleştirilen takı merasiminin ardından verilen kokteyl ile nikah sona erdi.

Hürfikir Gazetesi olarak bizler de Aksakal ve Atlı Ailesini kutlar, Simay-Kıvanç Atlı çiftine ömürboyu mutluluklar dileriz.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek