33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 07 Şubat 2015, Cumartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1589 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ön seçim CHP’nin önünü açar

CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı Mimar Turabi, yaptığı açıklamada; “Kırklareli’de CHP Milletvekili adaylarının üye bazında önseçimle belirlenmesi partimizin önünü açar” dedi.
Ön seçim CHP’nin önünü açar

Lüleburgaz, Kırklareli, Vize, Babaeski, Pınarhisar, Pehlivanköy, Demirköy ve Kofçaz’a ziyaretler gerçekleştirilen Turabi Kayan, CHP’nin Türkiye’nin genelinde  milletvekili adaylarını ön seçimle belirlemesinin oy yüzdesini de  en 10 puan arttıracağını söyledi.

Ön seçimin faydalarının örneklerle mevcut olduğunu da belirten Turabi Kayan; “Kırklareli, Edirne ve Lüleburgaz’da ön seçim yapılmadı Belediye Başkan adaylarımız İl Genel Meclisi’nin aldığı oyların altında oy aldı. Babaeski’de ön seçim yapıldı. Partimiz yüzde 60’ı geçti. Tekirdağ’da 12 belediye başkan adayının 10 tanesi ön seçimle belirlendi. Çorlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı da anketlere bire bir uyularak belirlendi. Bunun karşılığında da CHP Tekirdağ’da 12 belediye başkanlığının hepsini kazandı. Ön seçim partimizin önünü açar.  Kırklareli’de ön seçim yapılması halinde yerel seçimlerde alınan 104 bin oy en az 150 bin olur.  Ülke genelinde ön seçim yapılması halinde oy oranı en az 10 puan artar.” Dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek