Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 02 Şubat 2015, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 2001 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu ihaneti durdurun!!!

“Siyasi baskı kamu arazilerini satışa çıkarttı”
Bu ihaneti durdurun!!!

Lüleburgaz’da okul, sağlık ocağı gibi kamu kurumlar için arazi ihtiyacı   olmasına rağmen hazine arazisi yok denilerek okul binalarının yapılamadığı bugünlerde yeni kaymakamlık binasının yanında yer alan 1349 adada bulunan 8 dönümlük hazine arazisi satılığa açık arttırma ile satılığa çıkacak.

Hazine arazisi 20  Şubat 2015 tarihinde saat 11.00’de  Lüleburgaz Mal Müdürlüğü’nde açık teklif usulü ihale ile satılacak.

Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bunan duyarlı vatandaşlar; “Lüleburgaz’da hazine arazisi yok denilerek okul bile yapılmadığı bugünlerde yeni yapılan kaymakamlık binasının burnun dibinde ki yer satılıyor.  Bu yerin satışı için siyasi iktidar tarafından Lüleburgaz’da yetkili bir bürokrata büyük baskı yapıldığını biliyoruz.  Bu yeri alacak olan kişiler İstanbul’dan şimdiden de belli. Bu kişiler iki yıl sonra aldıkları fiyatın 10 katına bu yeri yine devlete satacaklar.  Sonra buraya devlet binası yapılacak.   Ancak bu Lüleburgaz’a ihanet etmektir. En önemlisi ise devlete ihanet etmektir. Bu ihaneti durdurun” dediler.

Öte yandan satılacak olan yeni Lüleburgaz Belediyesi’nde yer alan krokisinde yeni kaymakamlık binası gösterilirken mal müdürlüğünün internet sitesinde ise tarla gibi gösterilmesi “Kimse duymadan satılsın” yorumlarına neden oluyor.

 

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek