Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 02 Şubat 2015, Pazartesi 09:08 tarihinde eklendi. 4009 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uysal Kırtasiye’den 2. Şube

30 yıldır Lüleburgaz halkına hizmet vermekte olan Uysal Kırtasiye’nin 2. Şubesi 31 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile hizmete açıldı.
Uysal Kırtasiye’den 2. Şube

Yılmaz Mahallesi Edirne Caddesi No:30-32 (1. PTT yanı) adresinde hizmete açılan Uysal Kırtasiye’nin 2. Şubesinin açılışına Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, MHP Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kalecik ve çok sayıda davetli katıldı.

Kurdele kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Halebak, Gülen – Ergün Uysal çifti ve oğulları Aytuğ Uysal’ı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Halebak “Her zaman söylediğimiz bir şey var. Soyadı Kültür olan Lüleburgaz. Bugün burada bir kitapçı açılışı yapıyoruz ki kitap okuma alışkanlığı zayıf bir toplum için bu önemli bir şeydir. Eskiden kitapçılarda yalnızca kitap olurdu. Burada bakıyorum, çocuklar için çeşit çeşit oyuncaklar bulunuyor. İnşallah çocuklarımız bu oyuncakları görüp daha çok kitapları sever” diyerek Uysal Ailesini kutladı, ikinci şubenin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Kurdeleyi kesip mekânı gezdi.

Uysal Ailesinin 30. Yılında 2. Şubesini açmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aytuğ Uysal ise “Ürün gamına oyuncak ve kitabı da ekleyip üç kattan oluşan 500 metrekarelik dükkanımızda 2. Şube olarak Lüleburgaz halkına hizmet vereceğimiz için mutluyuz” dedi.

Açılış töreni konuklara verilen ikramla sona erdi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek