İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 31 Ocak 2015, Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi. 1792 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi’nden 3 Proje

Lüleburgaz Belediyesi, Özel Kalem Dergisi’nin Yerel Yönetim Ödülleri Yarışmasına 3 proje ile başvurdu.
Lüleburgaz Belediyesi’nden 3 Proje

Lüleburgaz Belediyesi geçtiğimiz yıl da Özel Kalem Dergisi’nin düzenlediği e-devlet yarışmasında Bilgi, Belge Yönetim Sistemi Projesi kategorisinde birincilik ödülü almıştı.

Projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Özkan “Özel Kalem Dergisi tarafından düzenlenen yarışmaya üç projemiz ile başvurduk. Bunlardan ilki 24. Yılında 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği Projesi. İkinci projemiz ise Marmara Belediyeler Birliği’nin üyesi olduğu Güney-Doğu Avrupa Yerel Yönetim Birlikleri Ağı NALAS’a da gönderdiğimiz Cinsiyet Eşitlikçi Yaklaşım ve Yönetici Kadınlar adlı projemiz. Üçüncü ve son projemiz ise Sokollu Külliyesi Çifte Hamamlar Belediye Meclis Binası Projesi’dir.

Bu üç projemizle internet üzerinden başvurumuz yapıldıktan sonra müracaatımızı yaptık” dedi.

Özel Kalem Dergisi’nce gerçekleştirilen yarışmanın kazanan projeleri  24-25 Mart 2015 tarihlerinde açıklanıp ödül töreni yapılacak.

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek