Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 29 Ocak 2015, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 2281 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Düşler Atölyesi sömestr keyfi başka

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar mezunu Pınar Büyükbüce Şinikoğlu tarafından açılan Düşler Atölyesi, özellikle sömestr tatilinde çocukların uğrak merkezi haline geldi.
Düşler Atölyesi sömestr keyfi başka

Düşler Atölyesi’nde yaratıcı eller, geri dönüşüm, kes yapıştır, cam boyama, yağlı boya, sulu boya, akrilik boya, karakalem, heykel, kolaj, takı tasarım, maske, ebru ve delgeç atölyeleri bulunduğunu ve bunun yanında kumaş boyama, ahşap boyama, küçük modacılar, çılgın ressamlar ve renkli fırçalar gibi birçok alanda faaliyet gösterdiklerini belirten Şinikoğlu “Düşler Akademisi, çocukların kendilerini özgür hissetmeleri ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilmeleri için tasarlanmış bir atölyedir. Burada 4 yaş ve üzeri çocuklarımıza, güzel sanatlar liselerinin özel yetenek sınavlarına hazırlananlara, yaş gruplarına göre ayrı tasarlanan etkinlikler bulunmaktadır. Değişik bakış açılarıyla el becerileri kullanmayı, farklı materyalleri bir araya getirerek yeniden yaratmayı ve yeteneklerini keşfetmeyi, tanımayı amaç edinmiş atölyemizde ders programları hafta içi ve hafta sonu bire bir veya grup dersleri olmak üzere programlanır” dedi.

Özellikle sömestr tatilinde çocukların keyifli ve aynı zamanda yaratıcı etkinliklerde vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla da özel bir program hazırladıklarını söyledi. Düşler Atölyesi ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin 0 551 108 29 66 no’lu telefonu arayabileceklerini veya Kocasinan Mahallesi Okullar Caddesi (Derman Hastanesi karşısı) A Blok No:19 adresini bizzat ziyaret edebilirler” dedi.

 Atölyede derslere katılan miniklerin de derslerden aldıkları keyif gözlerinden okunuyordu.

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek