Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 13 Nisan 2012, Cuma 09:15 tarihinde eklendi. 3694 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

23 Nisan etkinlikleri başladı

23 Nisan etkinlikleri başladı

Lüleburgaz Musiki Topluluğu 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı ile Lüleburgaz  Belediyesi 21. Çocuk Şenlikleri Kapsamı’nda 11 Nisan 2012 Çarşamba  akşamı Aşkiye Neşet Çal  Sahnesi’nde bir konser verdi.

Konserin birinci bölümünde ekip çocuk şarkıları seslendirilirken , programın ikinci bölümünde  Türk  Sanat Müziği Eserleri  ve Solo Şarkılar seslendirildi.Seslendirilecek.

Edirne Devlet Türk Müziği Korosu  Genel Sanat Yönetmeni  Şef Yıldıray Öztürk Yönetimi’de konsede Lüleburgaz Musiki Topluluğu kurucularından Binnur Dinç ile birlikte  Seher Zamür, Necmiye Demircan,   Nilüfer Demirezen,  Aynur Öğretmenoğlu,  Dilek Özkan,  Bahar Özkan,  Bahar Kurtel,  Nalan Emrearslan,  Şirin Emrearslan,  Bahattin Zamür,  Özgücan Zmür,  Hüseyin Demircan,  Şaban Öalışan, Erkan Moralar,  Sair Bayrak,  Ahmet Yücel Kahya,  Yavuz Çınar,  Ali İlek, Şemsi İdin, Sadık Türkaydın   Nebahat Türkaydın, İsmail Kocaköse, Can İlek,  Tuğçe Çemberci,  Emine  Tülükaş, Aylin  Büyükbüce,   Fevzi Eroğlan sahne aldı.

Rumeli Tv tarafından da yayınlanan programdan sonra bir konuşma yapan ekibin kurucusu Binnur Dinç “ 2006 yılında kurulan ekibimiz daha önce verdiği yardım konserleriyle de gündeme gelmişti.  Bu yılın ikinci konserini yine Temmuz ayında açık  havada vereceğiz. Yardım konserlerimiz devam edecek. Bu geceye katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek