Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 29 Ocak 2015, Perşembe 09:07 tarihinde eklendi. 2927 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doyuran Kır Bahçesi özel günler için hizmete başladı

Lüleburgaz’ın Turgutbey Köyü’nde düğün, nişan ve özel günlerde hizmete başlayan Doyuran Kır Bahçesi 1000 kişilik açık alan ve 500 kişilik kapalı alana sahip. Sorunsuz park yeri ve vale hizmeti de sunan Doyuran Kır Bahçesi yetkilileri her şey dâhil 500 kişilik düğün organizasyonu için fiyat açıklaması yaptı.
Doyuran Kır Bahçesi özel günler için hizmete başladı

500 kişilik bir düğün organizasyonunda “kamera çekimi, araç süsleme, orkestra, kuru-yaş pasta, sandalye-masa giydirme, gelin masası, sünnet koltuğu, yürüyüş yolu, havai fişek gösterisi, volkan, konfeti” şeklinde tüm ayrıntıları kapsayan paketi her şey dâhil olarak sunan Doyuran Kır Bahçesi, fiyatı 6500 TL olarak belirtti.

Bilgi almak isteyenler için Doyuran Kır Bahçesi telefon numaraları şu şekildedir: 0288-453-50-09 / 0536-331-80-98

 

Emel ÖZKAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek