Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 28 Ocak 2015, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 1006 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tayfun Erel’den Ahmetbey’e ziyaret

CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı Tayfun Erel Ahmetbey Beldesini ziyaret etti.
Tayfun Erel’den Ahmetbey’e ziyaret

Ziyarette Tayfun Erel'e Ahmetbey CHP belde başkanı Vedat Akdeniz, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş üyeler eşlik etti.

 

Ahmetbey’de coşku ile karşılanan CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı Tayfun Erel, “CHP’nin artık iktidara gelmesini istediğim için aday adayı oldum. Önce bölgemdeki yerel sorunlarla mücadele edeceğim. Ardından ülkemde ki genel sorunlarla mücadele edeceğim.” Dedi.

 

Ahmetbey’de bulunan partililerde yaptıkları konuşmalarda; “Yeni adaylar ve yeni isimler partimize yarıyor. Biz Ahmetbey’de aday değiştirdik. 2009’da kaybettiğimiz seçimlerde adayımızı değiştirdikten sonra 400 oy fark attık. Aynı olumlu yansımaların milletvekilliğinde de yaşanacağına inanıyoruz” dediler.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek