Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 28 Ocak 2015, Çarşamba 09:17 tarihinde eklendi. 1382 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doğa Koleji’nde konser coşkusu

Lüleburgaz Doğa Koleji konferans salonunda 21 Ocak Çarşamba günü okulun drama öğretmeni Çiğdem Banalı ile öğrencilerin hazırlamış olduğu “Anında Doğaçlama Şov” ve okulun müzik öğretmeni Barış Tezcan'ın öğrencileri ile birlikte kurduğu Doğa'dan Sesler'in düzenlemiş olduğu konser etkinlikleri gerçekleştirildi.
Doğa Koleji’nde konser coşkusu

Anında Doğaçlama Şov sırasında öğrenciler öğretmenlerinin verdiği konuya bağlı fakat metne bağlı kalmadan içlerinden geldiği gibi konuştular ve davrandılar. Böylece kendilerine duydukları güvenin yanı sıra hayal güçlerini sahnede yansıtmış oldular.

Doğa'dan Sesler'i oluşturan öğrenciler  ise etkinliğe katılan velilerin ve öğrencilerin kulaklarının pasını sildiler. Türk Müzik tarihinde önemli yerleri olan eserleri başarı ile çalan öğrenciler izleyicilerin beğenisini topladı.

Etkinlik sonunda Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Erdal Karakuş her iki ekipte yer alan öğrencileri ve öğretmenlerini kutlayıp hediyelerini takdim etti.

 

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek