Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 27 Ocak 2015, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 1582 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Oto Cam İşçileri’nden Birlik ve Dayanışma Yemeği

Lüleburgaz Oto Cam İşçileri tarafından 25 Ocak Pazar akşamı Edirne Bayırı Mevkii’nde hizmet vermekte olan Ezgi Resort Hotel’de Birlik Beraberlik ve Dayanışma Yemeği düzenlendi.
Oto Cam İşçileri’nden Birlik ve Dayanışma Yemeği

Yemeği düzenleyen Ekip  Lideri İsmail Koç ve Oto Cam işçileri, Kırklareli Cam Sanayi’den Ramis Özeren ve arkadaşları, Trakya Cam’dan Baş Temsilci Turgut Öz, Seyfettin Eren ve arkadaşları ile Topkapı işçilerinin bir araya geldikleri yemekte 2015 yılında yapılacak Kristal İş Sendikası Trakya Şube seçimi hakkında görüşler bildirildi. Daha sonra emekli olan cam işçilerinden İbrahim Öden, Ali Sökük ve Ersel Zengin’e hediye verilip arkadaşları tarafından veda edilip emekliliklerinin hayırlı olması dilendi.

Düzenlenen Birlik ve Dayanışma Yemeği’nin bu yıl 4. sünün düzenlendiğini belirten İsmail Koç “Yemeğimizin siyasi bir amacı yoktur. Bu akşam burada tüm arkadaşlarımızla birlik beraberlik ve dayanışma amacıyla toplandık. Bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz yemeğimizi gelecek yıllarda da 3 fabrikanın katılımı ile ortak yapmayı düşünüyoruz. Yemeğimize katılan tüm cam işçilerine iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Turgut Öz ise konuşmasında Kristal-İş Sendikasında yaşanan durumlara değinip cam işçilerinin beraberliği sayesinde her sorunun ortadan kaldırılacağını söyledi.

Eski Şube Başkanlarından Ramiz Özeren ise konuşmasında Kristal İş Sendikası’nda yaşanan sıkıntılara değindi. Sendikada tabandan yukarıya doğru işleyişin artık yukarıdan aşağıya doğru işlemeye başladığını ifade edip “bunu değiştirecek olan da cam işçileridir” dedi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek