HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 27 Ocak 2015, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 1353 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu seçimlerde Lüleburgaz kazansın

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Fahrünissa Demirel; “Yunanistan’da sol düşünce iktidara geldi. İlk icraatı elektriği ücretsiz yapacakmış. Bu tercihle Yunanistan halkı kazacak. Biz diyoruz ki 2015 seçimlerinde de Türkiye halkı kazansın” dedi.
Bu seçimlerde Lüleburgaz kazansın

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısında söz alan Düğüncübaşı’lı Mümin Putuş; “Lüleburgaz’da CHP olarak 5 bin 500 üyemiz var.  Bu seçimlerde Lüleburgazlı üyeler isterse Ankara’ya en bir milletvekili gönderiri. Gelin hep birlikte hata yapmayalım.  Bu seçimlerde Lüleburgaz kazansın” dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek; “Arkadaşlar kimsenin aklına kötü bir şey gelmesin.  Partimizde milletvekili adayları ön seçimle belirlenecek. Şubat ayı içinde de bu açıklanacak” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Fahrünissa Demirel ile CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Basın Sözcüsü Nihal Organ’ın yönettiği toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek’de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Fahrünissa Demirel; “Komşumuz Yunanistan’da sol düşünce iktidara geldi. İlk icraatı elektriği ücretsiz yapacakmış.  Bu tercihle Yunanistan halkı kazacak. Biz diyoruz ki 2015 seçimlerinde de Türkiye halkı kazansın”dedi.

Fahrünissa Demirel’in ardından Lüleburgaz’a bağlı Düğüncübaşı Köyü’nden Mümin Putuş söz aldı.

Putuş yaptığı konuşmada; “Lüleburgaz’da CHP olarak 5 bin 500 üyemiz var.  Bu seçimlerde Lüleburgazlı üyeler isterse Ankara’ya en bir milletvekili gönderiri. Gelin hep birlikte hata yapmayalım.  Bu seçimlerde Lüleburgaz kazansın” dedi.

Mümin Putuş’un ardından CHP Kırklareli Milletvekili adayı Fikri Karaca söz aldı.

Fikri Karaca yaptığı konuşmada; “Mümin abi milletvekili adayları Lüleburgaz’dan çıksın diyor ama belki de üyeleri Babaeski’li adayı istiyor.” Şeklinde espri yaptı.

Karaca, “Bizler artık kendi aramızdaki kavgayı bırakıp, enerjimizi AKP’yi iktidardan indirmek için kullanalım” dedi.

Fikri Karaca’nın ardından söz alan Olcay Kaya, “Bugün yerel gazetelerde bir haber var. Türker Yörükçüoğlu CHP’nin saltanatını yıkacağız. Diyormuş. Saltanatı savunan sizsiniz biz demokrasiyi savunuyoruz.  Bu kişi 30 yaşından 42 yaşına kadar Başbakan’ın yanında danışmanlık yapmış.  Şimdi Milletvekili olmak istiyor. Trakyalılar yerse” dedi.

 Olcay Kaya’nın ardından söz alan Emekli Öğretmen Mustafa Gerenli; “Ben 1993 yılında emekli oldum.22 yılda emekli maaşımızda büyük bir erime var.  Partililer olarak bu olayı kapı kapı anlatmalıyız” dedi.

Mustafa Gerenli’nin ardından söz alan  Emeli Öğretmen İsmet Yetişkin; “Partimizde aday belirleme ile ilgili atama da çıkabilir. Ön seçimde çıkabilir. Tüzükte var.  Aday belirleme ne şekilde olursa olsun. Bizim belirlenen adayların arkasından çıkıp yürümemiz lazım” dedi.

DSİ’den emeli Nuri Gezer’de emelilerin maaşlarından kesilen ilaç ve sağlık harcamalarının TBMM’de gündeme getirilmesini istedi.

Gezer’den sonra söz alan Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’da yaptığı konuşmada; “Partimizde gençler yoktu. Şimdi bakıyorum. Şimdi bakıyorum bilgisayarı kullanmak bilmeyen, fotoğraf çekmeyi bilmeyen aday adayları gençleri yanında gezdiriyor.  Fotoğraflarını çeksin diye. Gençler bu sayede partiye geliyor” dedi.

Altıntaş’ın bu konuşmaları gülüşmelere neden oldu.

Altıntaş sözlerini; “Kadın kollarımı ev ev gezerek yoksulluk tespitini hala yapmadı. Aday adayları aile sigortasını anlatmıyor. Kısaca genel merkezden gelen çalışma programları uygulanmıyor” dedi.

Altıntaş’ın ardından söz alan CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek’de; “Arkadaşlar kimsenin aklına kötü bir şey gelmesin.  Partimizde milletvekili adayları ön seçimle belirlenecek. Şubat ayı içinde de bu açıklanacak” dedi.

Turgut Dibek’in konuşmasının ardından partililer ADD’nin açıklamasına katılmak üzere Kongre Meydanı’na gitti.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek