33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 26 Ocak 2015, Pazartesi 09:58 tarihinde eklendi. 7163 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türker Yörükçüoğlu CHP'yi bitirir

Hayri SAVAŞ: Türker Yörükçüoğlu AK Parti’yi Trakya’da birinci parti yapabilir. Bunu 1977’den bu tarafa Belediye Başkanı sıfatıyla siyasetin içinde olan biri olarak söylüyorum.
Türker Yörükçüoğlu CHP'yi bitirir

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Türker Yörükçüoğlu geçen hafta İğneada Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hayri Savaş ile makamında görüştü.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini dile getiren ve bir açıklama yapan Belediye Başkanı Hayri Savaş; “Sayın Türker Yörükçüoğlu’nu Belediyemizde görmek beni çok mutlu etti. Türker Bey’in İğneadamıza ve Belediyemize çok değerli katkıları olmuştur ve bu katkılar halen devam etmektedir. Belediye Başkanlığı yarışındaki desteklerinin, yarışı kazanmamızdaki rolü oldukça fazladır. Belediye Başkanlığını devraldıktan sonra da yanımızdan bir an olsun ayrılmadı. Belediyemizin ihtiyaçlarının karşılanması ve vatandaşlarımızın sorunlarının giderilmesi noktasındaki gayret ve çabaları takdire şayandır. Hemşerimiz, kardeşimiz, Kırklarelimizin evladı Sayın Türker Yörükçüoğlu’nu her zaman İğneadamızda görmek isterim.” dedi.

Savaş: Seçimlerin nasıl alınacağını ben iyi biliyorum. Hayatımızı siyasete, halkın hizmetine adadık. Bölge insanımızın karakterini ve ruhunu biliyoruz. Bizim insanımız hür ruhludur. Onurludur. İnsanımız oyunu hiçbir partinin ipoteği altına vermez.  Kendine patronluk yapacak insanları değil, onun hizmetinde olacak insanları sever. Doğru siyaseti, doğru insanları gördüğünde o kişilerin arkasından gider. Bedel ödese bile doğruyu yapmaktan bir adım geri durmaz. Biz 40 yıldır bu millete hizmet ediyoruz.  Ben kimin hizmet edeceğini, kimin milletten hizmet beklediğini iyi görürüm.

Türker Yörükçüoğlu’nun kararlılığı, siyasi yetenekleri ve taktik becerileri sayesinde Belediyeyi CHP’nin elinden tekrar aldıklarını belirten Savaş, CHP’nin Trakya çapında saltanatını yıkacak kişi değerli kardeşimiz Türker Yörükçüoğlu’dur dedi.

 

 

Bilindiği gibi AK Parti İğneada’da 29 Mart 2009’te yapılan yerel seçimlerde %20,31 oranında oy alarak üçüncü parti olurken, 30 Mart 2014’te %47,51 oy alarak birinci parti olmuş ve Belediye seçimlerini kazanmıştır. Gökhan KAN

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek