Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 24 Ocak 2015, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 1612 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gıda Maddeleri Odası’ndan önemli uyarı

Lüleburgaz Gıda Maddeleri Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı İlhan Karaca Tütün ve Alkol ürünleri satan işyerlerinin bulundurmak zorunda oldukları tekel ruhsatları için 31 Mart 2015 Salı gününe kadar 2015 yılı süre uzatım işlemini yaptırmaları gerektiğini söyledi.
Gıda Maddeleri Odası’ndan önemli uyarı

Oda üyelerine uyarıda bulunan Başkan Karaca “31 Mart 2015 Salı günü mesai saati sonuna kadar süre uzatım işlemi yapılmadığı taktirde tütün mamulü veya alkollü içki satmaları mümkün olmayacağı gibi var olan ruhsatları da askıya alınarak  iptal edilecektir” dedi.

Başkan Karaca “Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu TAPDK satış belgesinin uzatım işlemleri 2 Ocak'ta başlayıp 31 Mart 2015'te sona erecek  Bu kapsamdaki tüm esnafın TAPDK işlemlerini yapmadan ve harç yatırmadan odamıza  müracaat etmeleri menfaatleri icabı olacak. Çünkü saat 15.30'a kadar harçlar Ziraat ATM'lerine yatırılıyor. Bankaya şube içinden ise sadece 15.30-17.30 arasında harç yatırılabiliyor. Bu da çeşitli hatalara yol açabiliyor. Yanlış yatırılan harçların geri alınması ise son derece külfetli. Bu açıdan  esnafımızın zaman problemi olduğu için biz bu paraları toplayarak toplu bir şekilde Ziraat bankasına yatırıyoruz. Esnafımız bu ücreti yatırmak için saatlerce orada kuyrukta beklemek zorunda kalmayacak” dedi.

                 2015 TEKEL SÜRE UZATIM İŞLEM BEDELLERİ

       PERAKENDE SATICILAR:

           İLÇE MERKEZ                                       165,00-TL.

           KÖY ve BELDELER                                 55,00-TL.

 

           AÇIK İÇKİ SATICILARI:

 

           İLÇE MERKEZ,KÖY ve BELDE            385,00-TL.

 

           TOPTAN SATICILAR:

 

            İLÇE MERKEZ                                         990,00-TL.

            BİRDEN FAZLA DAĞITIM                 1.450,00-TL.

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek