Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 24 Ocak 2015, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1522 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Salonsuz Sultanlar’a madalya töreni

Lüleburgaz Rumeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nce 23 Ocak Cuma günü okulda düzenlenen törenle hem karne sevinci hem de öğrencilerin başarıları bir arada kutlandı.
Salonsuz Sultanlar’a madalya töreni

İstiklal Marşı okunması ile başlayan törende konuşan Okul Müdürü Mahmut Dursun Durak, tüm öğrencileri kutlayıp iyi tatiller diledi. Karnesinde kırık notu olan öğrencilerin üzülmeyip ikinci dönem daha sıkı çalışmayla bu dersleri düzeltebileceklerini söyledi. Daha sonra çeşitli sosyal etkinliklerde başarılı olan öğrencileri kutlayıp ödüllendirdi.

Törenin sonunda ise Beden Öğretmeni Şaban Ali Vatansever nezaretinde önce İlçe Şampiyonu ve ardından da Kırklareli İl Şampiyonu olan Kız Voleybol Takımı okul huzurunda kupaları ile ödüllendirildi. Okul Müdürü Durak, Beden Öğretmeni başta olmak üzere tüm takım oyuncularını kutlayıp Bölge finallerinde Kırklareli ilini temsil edecek takıma başarılar diledi.

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek