Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 23 Ocak 2015, Cuma 09:28 tarihinde eklendi. 964 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Köy Enstitüleri Konferansı bu akşam

Çağdaş Eğitim Özgün Model Köy Enstitüleri’nin 75. Yılı için 23 Ocak 2015 saat 20.00’de konferans gerçekleşecek.
Köy Enstitüleri Konferansı bu akşam

 Yeni Kuşak Enstitüler Derneği’nin düzenlediği “75. Yılında Çağdaş Eğitim, Özgün Model Köy Enstitüleri” konulu etkinliği Lüleburgaz Aşkiye-Neşet Çal sahnesinde yapılacak.

Lüleburgaz Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen konferansta Selda İtak’ın sunuculuk yaparken açılış konuşmasını YKKED Lüleburgaz Şube Başkanı Günsel Solak gerçekleştirecek.

Ardından Sertaç Çelik eşliğinde bir müzik dinletisinin olacağı konferansta Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürü İsmail Hakkı Tonguç’un biyografisinden oluşan “Ülkeyi Kucaklayan Adam Tonguç” belgeseli sunulacak.

 Yapımcılığını Oğuz Makal’ın üstlendiği belgesel gösteriminin ardından da “Cumhuriyet Modernleşmesinin Anadolu Ateşi Köy Enstitüleri” konulu konuşmasını yapmak için Kırklareli Üniversitesi Yardımcı Doçent Doktor Ayşe Alican Şen sahnede yerini alacak.

Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Lüleburgaz Şubesi (YKKED) Köy Enstitülerinin 75. Yılının anıldığı bu konferansa tüm Lüleburgaz halkı davetlidir.

 

Emel ÖZKAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek