Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 23 Ocak 2015, Cuma 09:23 tarihinde eklendi. 1628 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çocuk Meclisi Özel Öğrencilerle buluştu

Lüleburgaz Belediyesi Çocuk Meclisi, 22 Ocak Perşembe günü Lüleburgaz Ticaret Sanayi Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi İş Uygulama Okulu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.
Çocuk Meclisi Özel Öğrencilerle buluştu

RAM’daki özel öğrencilerin topluma kazandırılmasına destek vermek istediklerini dile getiren Çocuk Meclisi Üyeleri TSO Özel Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yücel Bilgiç ve Müdür Yardımcısı Gönül Ünsal Özdemir ile birlikte Merkezde öğrenim gören özel öğrencilerle buluşup tanıştılar. Buradaki öğrencilerin dersliklerde yaptıkları ahşaptan eserleri, ebru çalışmalarını, fularları incelediler. Özel öğrencilerle tanışıp kaynaşma fırsatı buldukları için mutlu olduklarını ifade ettiler. RAM’ın özel öğrencileri de kendilerini ziyarete gelen çocuklar sayesinde mutlu dakikalar geçirdiler.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek