HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 22 Ocak 2015, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 2230 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sanatın kalbi Lüleburgaz Lisesi’nde atıyor

Lüleburgaz’daki önemli etkinliklerin merkezi, başarıları ile göz dolduran okulu Lüleburgaz Lisesi, sanata ve sanatçıya verdiği değerle de fark yarattı.
Sanatın kalbi Lüleburgaz Lisesi’nde atıyor

2014-2015 eğitim öğretim yılı başında okul müdürlüğünce okula kazandırılan Müzik Sınıfı öğrencilerin büyük beğenisi kazanırken öğrencilerin müziğe yönelimleri de armaya başladı.

Yeni açılan Müzik sınıfı hakkında bilgi veren Okul Müzik Öğretmeni Onur Şenel “Müzik sınıfımızda elektro, klasik, bas gitar, bağlama, keman, klarnet, yan flüt, ney, zurna, bateri, klavye, elektronik piyano, tumba ve elektronik anfiler bulunuyor. Öğrencilerimiz artık özel müzik sıraları ve oturakları bulunan bu sınıfta müzik dersleri alıyorlar. Ayrıca okul çıkışlarında da burada öğrencilerimizle çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerimizden oluşturduğumuz müzik grubu ile ileriki zamanlarda konser vermeyi planlıyoruz. Lüleburgaz’da başka bir okulda olmadığını düşündüğüm bu güzel sınıfın okulumuza kazandırılmasını sağlayan sanata, öğretmenlere ve öğrencilere verdiği değeri gösteren başta Okul müdürümüz Mehmet Sadık Selçuk olmak üzere tüm okul yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Sınıfta müzik çalışmaları yapmakta olan öğrenciler sınıftan son derece memnun olduklarını söyleyip “Artık rahat bir şekilde müzik çalışmaları yapabiliyoruz, mutluyuz” dediler.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek