Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 03 Ocak 2015, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 2985 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bir tekmede 7 ev yaktı

Lüleburgaz’da 1 Ocak Perşembe akşamı çıkan yangında 7 ev kullanılamaz hale geldi.
Bir tekmede 7 ev yaktı

Alınan bilgiye göre, Barış Mahallesi Park Sokak’ta Yaşar Bucak'a ait evde çıkan yangın kısa sürede bitişik evlere sıçradı ve yedi ev kullanılamaz hale geldi.

7 evin yandığı yangının çıkış nedeninin ise Yaşar Bucak’ın,  Akın Çokkaragöz isimli kiracısının aldığı alkolün de etkisiyle annesi ve eşiyle kavga etmesi ve ardından yanan sobayı tekmelemesi olduğu öğrenildi.

İddialara göre annesi ve eşine öfkelenen Çokkaragöz yanan sobayı tekmeledi. Önce sobanın yanındaki perde tutuştu ardından tavanı çıta olan ev bir anda alevler içinde kaldı. Evde çıkan yangın kısa sürede bitişik evlere de sıçrayıp iyice büyüdü.

Olay yerine sevk edilen 2 itfaiye aracı ile yangına müdahale etmek isteyen Lüleburgaz Belediyesi İtfaiye Ekiplerine çevre sakinleri çalışma imkânı vermedi.

 Mahalle sakinlerinin itfaiyeye müdahale etmesiyle birlikte yangın kontrol altına alınamayınca bölgeye askeri personel ve TPAO yangın söndürme ekipleri de sevk edildi.

Yaklaşık 3 saat süren söndürme çalışmaları ve kargaşanın ardından yangın söndürülürken 7 ev kullanılamaz hale geldi. Yangın sonrası Belediye İtfaiye aracının bir tanesi arıza yapınca bölgeden çekici ile alınarak götürülebildi.

Bir tekme de 7 ev yakan Akın Çokkaragöz’de bu alanda tarihe geçti.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek