Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Aralık 2014, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 1806 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BAL GÖÇ Trakya Lüleburgaz’da kan değişikliği

BAL GÖÇ Trakya Lüleburgaz’da kan değişikliği yapıldı. BAL GÖÇ Trakya Lüleburgaz Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı 7 yıldan beri yürüten Nedim Dönmez göreve gençlere bıraktı.
BAL GÖÇ Trakya Lüleburgaz’da kan değişikliği

Derneğin Cuma günü yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda BAL GÖÇ Trakya Lüleburgaz Yönetim Kurulu Bakanlığı’na Lüleburgazlı  Genç İşadamı Veli Öner, Başkan Vekilliği’ne de Enver Özgür seçildi.

Veli Öner yaptığı açıklamada; “Yönetim Kurulu .Başkanımız Nedim Dönmez'e,  Yönetim Kurulu üyelerimize ve Konfedarasyon Başkanımız Zürfeddin Hacıoğlu' na teşekkür ediyorum. Lüleburgaz ve Trakya’da güzel bir şekilde sürdürülen çalışmaları daha da ileriye götüreceğime söz veriyorum” dedi.

BAL GÖÇ Trakya Lüleburgaz Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı 2007 yılından beri yürüten Nedim Dönmez’de yaptığı açıklamada; Yönetiminde olduğum Edirne Balkan Türkan Türkleri  Federasyonu’nda çalışmalara daha fazla katılmak ve Lüleburgaz’da göçmen kardeşlerimizi dernek faaliyetlerine daha fazla katmak ve gençlerimizin önünü açmak için görevimi gençlere devrettim. 2007 yılından beri yürüttüğüm BAL GÖÇ Trakya Lüleburgaz Yönetim Kurulu  Başkanlığı görev sırasında bana destek olan dernek üyelerimize ve Lüleburgazlılar’a teşekkür ediyorum. Yeni dernek başkanımız Veli Öner’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diliyoruz. Her konuda destek vermeye hazır olduğumu da belirtiyorum” dedi.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek