Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 22 Aralık 2014, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1900 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LAL’in 3. Geleneksel Kahvaltısı görkemli oldu

Lüleburgaz Anadolu Lisesi Okul-Aile Birliği’nce 20 Aralık Cumartesi günü T-Cafe’de velilerin tanışıp kaynaşmalarını sağlamak adına bir kahvaltı düzenlendi.
LAL’in 3. Geleneksel Kahvaltısı görkemli oldu

Geleneksel hale getirilen ve her yıl düzenlenen tanışma kahvaltısının bu yıl 3.sünün gerçekleştirildiğini belirten Okul-Aile Birliği Başkanı Mehtap İleri, kahvaltıya katılım gösteren tüm velilere ve Başkan Yardımcısı Hamiyet Gülaçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Kılavuz, Emel Kıran, Canan Erel, Esin Karaman, Emel Dedeoğlu, Kezban Şen, Öznur Güler ve Sibel Evren’den oluşan Okul-Aile Birliği’ne de çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İleri  “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel kahvaltımıza hoş geldiniz. Bu kahvaltımızla amacımız yavrularımıza destek olurken tüm velilerimizin tanışıp kaynaşmalarını sağlamaktır. Ayrıca bizden önce Okul Aile Birliği’nde görev alıp başarılı çalışmalar yapan tüm arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Hepinize afiyet olsun” dedi.

Okul Müdürü Arzu Becerenel de yaptığı konuşmada Okul Aile Birliği Başkanı Mehtap İleri ve ekibine okul için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Ardından bir önceki dönem okula verdiği hizmetler için Serap Balaban’a plaket verdi.

Ardından tüm kadın velilerle birlikte kahvaltı edilip sohbetler edilerek güzel bir Cumartesi sabahı geçirildi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek