Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 22 Aralık 2014, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1582 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Lisesi’ne duygusal ziyaret

Lüleburgaz Lisesi’nden 50 yıl önce mezun olan Emekli Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Suat, Emekli Atatürk İ.Ö.O. Müdürü Emin Aydemir, Emekli Öğretmen ve İsviçre ADD Başkanı Bilgi Menekçe ve Emeli Ford Otosan Mali İşler Müdürü Hüseyim Yaltırık geçtiğimiz Perşembe günü Lüleburgaz Lisesi’ni ziyaret etti.
Lüleburgaz Lisesi’ne duygusal ziyaret

Ziyaretçiler okulu ziyaret edip eski fotoğrafları incelediler, okulun logosunu ve öğrencileri fotoğrafladı.

 

Lüleburgaz Lisesi Müdürü Mehmet Sadık Selçuk ve Lüleburgaz Lisesi Başmüdür Yardımcısı Cemal Bölükbaşı’nı ziyaret eden ekip hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Lüleburgaz Lisesi’nden ayrıldılar.

 

Ayrılırken ekip adına bir açıklama yapan Orhan Suat; “6 Haziran 2015 tarihinde düzenlemeyi planladığımız Lüleburgaz Lisesi Geleneksel Ayran Günü’nde 50 yıl önce mezun olanlara mezuniyet plaketlerini vereceğiz” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek