Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 22 Aralık 2014, Pazartesi 09:10 tarihinde eklendi. 2020 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor esnaf ziyaretlerini sürdürdü

Lüleburgazsporlu futbolcular, Futbol Şube Sorumlusu Berkay Başaran ile Teknik Direktör Nihat Güder ve Yardımcı Antrenör Doğan Çapraz nezaretinde her hafta sonu gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretlerini sürdürdüler.
Lüleburgazspor esnaf ziyaretlerini sürdürdü

Beyzadem Erkek Kuaförü ziyaret edildi

20 Aralık Cumartesi günü önce Beyzadem Erkek Kuaförü Murat Çapur’u işyerinde ziyaret ettiler. Birlikte yapılan sohbette Beyzadem Erkek Kuaförü sahibi Çapur, futbolculardan Pehlivanköy deplasmanından mutlak galibiyet sözü aldı ve takıma her zaman destek vereceklerini söyledi.

Balaban’a ziyaret

Lüleburgazspor’un ikinci ziyareti ise Lüleburgaz ve bölgemizin markalaşmış ismi Balaban’a oldu. Lüleburgazsporlu futbolcuların ziyaretinden onur duyduklarını belirten firma sahiplerinden Sedat Balaban “Lüleburgazspor hem Lüleburgaz’ın hem bölgenin marka ismidir. Lüleburgazsporumuzu hak ettiği yerlere taşımak adına çalışan başta Yönetim,  teknik heyet ve sporcularımıza teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek