Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 20 Aralık 2014, Cumartesi 09:16 tarihinde eklendi. 3470 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emrullah Efendi Okul Aile Birliği kahvaltı düzenledi

Lüleburgaz Emrullah Efendi Ortaokulu Okul Aile Birliği 19 Aralık Cuma günü Kocasinan Mahallesi’nde hizmet vermekte olan Koza Restaurantta bir kahvaltı düzenleyip velileri buluşturdu.
Emrullah Efendi Okul Aile Birliği kahvaltı düzenledi

Okul Müdürü Ahmet Oruç, öğretmen ve velilerin katıldıkları kahvaltı ile birlik ve dayanışma bağlarının kuvvetlendirilmesini amaçladıklarını belirten Okul-Aile Birliği Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş, okul yarına yapılacak bu tip etkinlikleri sürdüreceklerini belirtti.

Okul Müdürü Oruç ta kahvaltıda bir araya gelen velilere öğrencilerin başarısındaki en büyük payın aile olduğunu, velileri ilgili ailelerin çocuklarının daha da başarılı olduklarının altını çizdi. Kahvaltıyı düzenleyen Okul Aile Birliği Üyeleri başta olmak üzere kahvaltıya katılan tüm velilere teşekkür etti.

Koza Restaurantta Okul-Aile Birliği Üyeleri ve veliler birlikte kahvaltı ettikten sonra görüş alış verişinde bulunup sohbet ettiler. Bu tip kahvaltıları daha sık düzenlemek için sözleştiler.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek