Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 20 Aralık 2014, Cumartesi 09:12 tarihinde eklendi. 898 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“17-25 Aralık’ta ortaya dökülen paraların hesabı sorulacak”

Demokrat Parti İlçe Başkanı Orhan Akyıldız 17-25 Aralık’ta yaşananları unutturmayacaklarını, DP iktidarında bu dosyaların açılacağını söyledi.
“17-25 Aralık’ta ortaya dökülen paraların hesabı sorulacak”

Başkan Akyıldız “365  gün unutturulmak ve üzeri örtülmek istenenler aslında 12 yıldır yapılanların Özeti değilmi? Demokrasi araçtır  dediler kullandılar attılar,dindar nesil dediler Müslüman  halkların kıyımına göz yumdular ve eğitimi çağdaşlıktan uzaklaştırıp milletimizin gözünü boyadılar.Dürüstlükten,şereften ve namertlikten dem vurup,  Dediklerinin tersini yine kendileri  söylediler.Türk milletinin aklıyla alay edercesine yalanlarla iktidarlarını sürdürdüler. İkidarda  muhalefetmiş gibi bütün suçlamaları  muhalefete ve dolayısıyla millete yükleyip hesap sormaya kalktılar.Ey milletimiz  icraatın başı  akp dir. Hesap soracak bizleriz  onlar hesab verirler DEMOKRASİ budur.Hesap verilirliği olmayan, kurumları ve kuralları  işlemeyen  devletlerin yönetimine  DEMOKRASİ  (İLERİ DEMOKRASİ)  denmez” dedi.

Akyıldız “Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın ‘Yüce dinimiz İslam’ı siyasetlerine araç eden, her fırsatta Allah’ın adını anarak mütedeyyin insanımızın Allah aşkını, sonrasında ise sermayesini sömüren iktidar, bugün Osmanlıca tartışmasıyla da okuduğunu anlayamadığını ortaya koymuştur.  Yüce dinimiz İslam’ın haram ve helal ile alakalı emir ve yasaklarını Arap elifbası ile okuyan iktidar, okuduğunu anlayamamaktadır. Yolsuzluklar bunun ispatıdır” dediğini hatırlatıp

“İktidar, haramı ve helali ayırt etmemekte, kul hakkına riayet etmemekte, durmadan istemekte ve “haram helal ver Allah’ım, garip kulun yer Allah’ım” diye dua etmektedir.’ Dediği gibi insanımızın dini duygularını siyasete alet etmektedir.

17 -25 Aralık’ta ortaya dökülen paralar, kasalar, ayakkabı kutuları,çikolata kutularını tüm TV’ler gösterdi. İntenette  SIFIRLAMA NASIL YAPILDIĞINI dinledik. Bunları çıkaranları nasıl mahkemeye kanunları değiştirerek çıkarıyorsanız, yapanları da çıkarın,haksızlıkların Adalet önünde  ıspatlanması doğrudur diye düşünüyoruz. Mecliste bakanlıktan istifa  eden bakanlarınızı  düştükleri durumdan kurtarmak için YÜCE DİVANA Gönderin aklansınlar ki bizde onlara saygı duyalım. Her icracı  Birgün mutlaka hesap verir. DP İKTİDARINDA BU DOSYALAR MUHAKKAK açılacak, hukuksuz  harcanan milletimizin alın teri her kuruşun hesabı sorulacaktır, Beynelminel hukuk kuralları içinde. Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık, yüzümüzü batıya çevirmekten ve atamızın  fikirlerine , eserlerine sahip çıkmaktan, ülkemizin bütünlüğünü korumaktan geçer.Buda ancak ve ancak: EĞTİMİ VE KÜLTÜR SEVİYESİ YÜKSEK TÜRK MİLLETİ ile BAŞARILABİLİR” dedi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek