Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 19 Aralık 2014, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 3116 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Lisesi 60 – 59 LAL

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Genç Erkekler Basketbol maçlarında dün Lüleburgaz Kapalı Spor Salonu’nda Lüleburgaz Lisesi Takımı ile Lüleburgaz Anadolu Lisesi Takımı karşı karşıya geldi.
Lüleburgaz Lisesi 60 – 59 LAL

Saat 14:30’da başlayan zevkli ve heyecan dolu maçta uzatma dakikaları sonunda gülen taraf Lüleburgaz Lisesi takımı oldu. Spor Salonunu hınca hınç dolduran her iki okul öğrencileri tezahüratları ile takımlarını bir an olsun yalnız bırakmadılar.

Maçtan 60-59 galip ayrılan Lüleburgaz Lisesi Genç Erkek Basketbol Takımı bu sonuçla Kırklareli İl Şampiyonluğu maçına çıkma hakkı kazandı. Beden Eğitimi Öğretmeni Cihan Erdem başarılarından dolayı sporcularını kutladı. İl Şampiyonluğu için de sporcularından söz aldı.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek