33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 19 Aralık 2014, Cuma 09:15 tarihinde eklendi. 923 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Görev yapacakları okullar belirlendi

İş-Kur’un Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYP) kapsamında Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda (6 ay) geçici süre ile görevlendirilecek personele yönelik toplantı düzenlendi.
Görev yapacakları okullar belirlendi

Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda 18 Aralık Perşembe günü düzenlenen toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin Başkanlığı’nda yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin 15 Aralık Pazartesi günü noter huzurunda kura ile belirlenen 60 kişiye görev yapacakları okulları belirtip çalışma koşulları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Pazartesi günü çekilen kura sonrası belirlenen personelin evraklarının İş-Kurca hemen alınıp görevlendirilmelerinin yapılacağı belirtilmiş fakat daha sonra bu geçici süre ertelenmişti.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek