Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 18 Aralık 2014, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 2067 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaza mı ihmal mi?

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi Terminal Işıklarda 17 Aralık Çarşamba sabahı saat 08:40 sıralarında yine bir trafik kazası meydana geldi.
Kaza mı ihmal mi?

Edinilen bilgiye göre Edirne istikametinden gelmekte olan 39 DR 701 plakalı Nesrin Topçuoğlu idaresindeki araç, ışıklar çalışmayınca Kipa yolundan yeşil ışıkta çıkan 59 ZS 947 plakalı Ali Çukur idaresindeki araca çarptı. Kazada Ali Çukur’un idaresindeki araçta bulunan Ömer Tarık isimli çocuğunun kolu  hafif yaralanırken Yiğit ve Beyza da kaza nedeniyle korku dolu anlar yaşadılar.

Çarpmanın etkisiyle karşı şeride savrulan 39 DR 701 plakalı araç ise yol kenarında duran bisiklete çarpıp ancak Şah Kebap Lokantasının önünde durabildi. Şans eseri can kaybı yaşanmayan kaza, trafik ışıklarının Pazartesi akşamı meydana gelen kazadan bu yana neden yapılmayıp insanların hayatının tehlikeye atıldığını gündeme getirdi. Birçok vatandaş ışıkların yapılmamasına tepki gösterirken “Göbekteki lamba yapılamamış olabilir ama neden diğer lambalar çalışıyor da sürücüler tehlike içinde bırakılıyor? “diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek