Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Aralık 2014, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 1743 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Birlik üst yönetimi Lüleburgaz’ı ziyaret etti

Trakya Birlik Edirne Üst Yönetimi 17 Aralık Çarşamba günü S.S. 261 Sayılı Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Trakya Birlik üst yönetimi Lüleburgaz’ı ziyaret etti

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, Başkan Vekili Hilmi Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akgün ile Hüseyin Kocabıyık, Genel Müdür Adnan Tekçe ve yönetim Kurulu yeni Adayları Remzi Kobak ve Emre Yılmaz’dan oluşan heyet Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Başkanı Rahim Kurt, Müdür Mustafa Kafalı ve Kooperatif Yönetim kurulu Üyelerince karşılandı.

Yapılan ziyarette üst yönetim, Lüleburgaz Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Rahim Kurt ve yönetim kurulu üyelerine bilgilendirmede bulundular. Ziyaret sonrasında heyet Lüleburgaz’dan ayrılıp Ahmetbey ve Vize’deki kooperatiflere doğru yola çıktılar.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek