Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 17 Aralık 2014, Çarşamba 09:05 tarihinde eklendi. 1128 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği’de derbi heyecanı

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği heyecanı 17 aralık Çarşamba bugün 14.30’da Lüleburgaz Kapalı spor salonunda oynanacak, Lüleburgaz derbisi ile devam edecek.
Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği’de  derbi heyecanı

     Karşılaşmayı kazanan takım  Kırklareli İl şampiyonluğu maçına çıkacak.

Lüleburgaz  Anadolu Lisesi ve Lüleburgaz Lisesi geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de tribün şovlarıyla maça damgasını vuracaklar.

    Lüleburgaz Anadolu Lisesi Basketbol Takımı, Lüleburgaz Lisesi maçı hazırlıklarını hafta içi yaptığı antrenmanla sürdürdü.

     Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği  maçları kapsamında 17 Aralık Çarşamba günü saat 14.30’da Lüleburgaz Kapalı spor salonunda Lüleburgaz Lisesi  ile karşılaşacak olan Lüleburgaz Anadolu Lisesi Basketbol Takımı, hafta içinde maçın hazırlıklarını okulun kapalı spor salonunda Beden Eğitimi Öğretmenleri İlhan Rodop yönetiminde yaptığı 2’ şer saatlik antrenmanla sürdürdü.

 

Pazartesi günü yapılan antremanda, Genç Baketbolcular, antrenmana ısınma hareketlerinin ve stretching yaparak başladı.

 

İki gruba ayrılarak 20 dakika şut çalışması yapan takım, ardından 20 dakika çift potada 4’ e 3 maç yaparak hücum ve savunma organizasyonları üzerinde durdu.

 

Daha sonra 20 dakika çift potada 5’e 5 maç yaparak taktik çalışan ekibin antrenmanı, stretching hareketleriyle sona erdi.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek