Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 16 Aralık 2014, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 2598 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO Başkanı Okandeniz Cumhurbaşkanını ziyaret etti

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Ergin Okandeniz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret edip hayırlısı olsun dileklerinde bulundu.
LTSO Başkanı Okandeniz Cumhurbaşkanını ziyaret etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ve 81 il ile 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

LTSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Ergin Okandeniz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde oda ve borsa başkanları ile beraber Cumhurbaşkanı’na yeni görevi ve yeni yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı için ziyarette bulunup, geniş kapsamlı bir toplantıya katılarak görüşlerini aktardı. Yapılan istişare toplantısı ve konuşmalarından ardından Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Ergin Okandeniz, Cumhurbaşkanının yaklaşımından ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek