Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 13 Aralık 2014, Cumartesi 09:10 tarihinde eklendi. 3328 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DOYASA’dan yürüyüş kararı çıktı

Doğal Yaşamı Savunma Derneği (DOYASA)’nın 11 Aralık 2014 Perşembe akşamı düzenlediği ikinci yönetim kurulu toplantısından yürüyüş kararı çıktı.
DOYASA’dan yürüyüş kararı çıktı

Toplantıya yaklaşık 20 dernek üyesi ve dernek kurucusu Pınar Çıdar katıldı. Dernek Başkanı İnci Dalca ise Bursa’da olması sebebiyle toplantıya katılamadı. Çıdar dernek ve amaçları için yapılması gereken faaliyetleri üyelerine açıkladı.

Dernek olarak resmi faaliyetlerini başlattıklarını söyleyen Çıdar, Aralık ayında yapılması planlanan derneğin ilk resmi faaliyeti olacak “Doğa İçin Yürüyoruz” etkinliğini dernek üyelerinin oylarına sundu.

Yapılan oylama sonucu, Doğal Yaşamı Savunma Derneği (DOYASA), 28 Aralık Pazar günü doğa için yürüme kararı aldı.

Yürüyüşte tüm dernek üyeleri sahiplendikleri hayvanları ile yürüyüş yapacak. Derneğin kurucusu Pınar Çıdar, yürüyüşe tüm Lüleburgaz halkının katılmasını beklediği ve kendilerine destek vermelerini istediklerini söyledi.

DOYASA’nın etkinlikleri ve kurul toplantıları ilerleyen günlerde devam edecek.

 

Hasan GÜNER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek