Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 10 Aralık 2014, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 3050 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkandan centilmenliğe davet

Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Metin Açıkgöz, hafta sonu Ahmetbey’de oynadıkları Kırklareli Güvenspor maçında ve Kırklareli-Göztepe maçında olaylar çıkaran taraftara tepki gösterdi.
Başkandan centilmenliğe davet

Başkan Açıkgöz “Lüleburgazspor taraftarına yakışmayan davranışlar sergileyen kişiler bizim taraftarımız olamaz. Spor dostluk ve barıştır. Taraftar dediğin takımının yanında olur, futbolculara moral verir ve takımı ateşler. Ama böylesi kavga dövüş sergileyenler takıma destek olmadığı gibi takıma zarar da verir. Bu tip olayları tasvip etmiyoruz. Lüleburgazspor’umuzu hak ettiği yerlere taşımak için çıktığımız yolda taraftarımızı sağduyulu olup centilmence davranmaya iyi oynayan takımı alkışlamaya davet ediyoruz. Bizler Lüleburgazspor’umuza yakışan futbolu sahaya yansıtırken taraftarımızdan da Lüleburgazspor ruhuna yakışacak taraftar desteğini bekliyoruz. Aksi davranışlar hem taraftarımıza yakışmaz hem de takımımıza zarar verir” dedi.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek