Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 09 Aralık 2014, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1001 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Doğalgaz merkezi mi olacak ?

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından yazılı olarak cevaplandırılması istemi TBMM’ye yazılı soru önergesi sundu.
Trakya Doğalgaz merkezi mi olacak ?

Dibek’in sunduğu soru önergesi şöyle; “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Rusya ile yapılan ikili anlaşmalar çerçevesinde; "Trakya'da gerçekleştirilebilecek bir doğalgaz merkezi” olacağını söylemiştir. Buna göre, Trakya’ya kurulmak istenen doğalgaz merkezinin teknik özellikleri nelerdir? Merkez ne kadar bir alana kurulacaktır? Aktarım ve diğer hatlar nedeniyle doğaya ne kadar zarar verilecektir? Trakya’nın neresine bir doğalgaz merkezi kurulması planlanmaktadır? Trakya’nın ve Trakya illerinin onaylanan 1/100.000 ve 1/25.000 lik planlarında açıkça enerji bölgeleri belirtmiştir. Doğalgaz merkezi için oluşturulacak hat ve yolların ne kadarı enerji bölgesi olmayan alandan geçecektir? Bu alanlar için ÇED raporları alınacak mıdır?”

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek