Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 02 Aralık 2014, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1520 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşte Sağlıkta Dev(ir)rim

Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nde kuyruk bekleyen hasta sayısı da artmaya başladı.
İşte Sağlıkta Dev(ir)rim

Hastane içinde kuyruk bekleyen vatandaşlar durumdan şikayetçi olurken bir an evvel Lüleburgaz’a yakışan bir hastane yapılmasını istediler.

Lüleburgaz’ın stratejik öneme sahip bir ilçe olduğunu, Trakya’nın merkezi bir yerinde yer alması nedeniyle de hastane ihtiyacının acilen çözüme kavuşturulması gerektiğini belirten Lüleburgazlılar “Sağlıkta devrim yaptık” deniyor ama gelin bir görün. Kuyruklar uzadıkça uzuyor. Bu hastane ile sağlıkta devrim oluyorsa biz böyle devrim istemiyoruz” diyerek sitemde bulundular. Siyasilerden verilen sözlerin bir an evvel tutulmasını istediler.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek