Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 29 Kasım 2014, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1637 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başbakan Davutoğlu Kırklareli’ne geliyor

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 30 Kasım Pazar (yarın) günü AK Parti 5. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere Kırklareli’ne gelecek.
Başbakan Davutoğlu Kırklareli’ne geliyor

5. Olağan İl Kongresi yarın saat 15:30’da Kırklareli Kapalı Salonu’nda başlayacak. Gerçekleştirilecek Olağan Kongre öncesi İl Başkanı olarak Alper Çiler ismi açıklanmış ve Ahmet Zeki Kılavuz’a yaptığı hizmetler için Genel Merkez’ce teşekkür edilmişti.

İl Kongresi ile birlikte kongre süreci sona erecek ve gözler seçimler için açıklanacak Milletvekilliği aday adaylarına çevrilecek. İl Başkanlığı kongresi öncesinde görevini bir anlamda devreden Kılavuz’un milletvekilliği aday adayı çıkartılıp çıkartılmayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek