Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 29 Kasım 2014, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 2183 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pazar günü futbol coşkusu yaşanacak

Lüleburgazlılar uzun bir aradan sonra ilk kez Pazar günü(yarın) takımlarını 8 Kasım Stadı’nda izleme imkanı bulacak.
Pazar günü futbol coşkusu yaşanacak

Lüleburgazspor’da önce kahvaltı sonra maç

 

Süper Amatör Lig’de zirve mücadelesi veren Lüleburgazspor kendi sahasında çıkacağı maçta Evrenspor ile oynayacak. Lüleburgazspor taraftarlarının yarın oynanacak maçta tribünleri doldurması beklenirken futbol coşkusunun da tavan yapması bekleniyor. Maç hazırlıklarını tamamlayan Lüleburgazspor’da galibiyete kesin gözüyle bakılıyor.

Lüleburgaz’da bulunan Mimoza Restaurant  30 Kasım 2014 Pazar günü saat 10.00’da Lüleburgazspor’a bir kahvaltı verecek.

Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Oğuz Nevruz Karakuz yaptığı açıklamada; “Maçlarımız Durak Mahallesi’nde de 8 Kasım Stadı’nda oynanacak. Pazar günü saat 13.00’de tüm taraftarlarımızı Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’na Evrenspor ile oynayacağımız maça  davet ediyoruz.”dedi.

 

İstasyon Sentetik’te 3 maç var

30 Kasım Pazar günü futbol keyfi İstasyon Sentetik Saha’da oynanacak 3 maçla devam edecek. Sabah saat 11:00’de başlayacak ilk karşılaşmada 1.Amatör Lig A-Grubu ekiplerinden Trakya Gençlikspor ile Celaliyespor karşılaşacak. Saat 13:05’te başlayacak ikinci maçta ise B-Grubu ekiplerinden İstasyonspor ile Sarıcaalispor karşılaşacak. Günün son maçı saat 15:10’da Süper Amatör lig takımlarından Büyükkarıştıranspor ile Kırklareli Sanayispor arasında oynanacak.

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek