HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 27 Kasım 2014, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 2280 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Halebak “Akıllı Şehirler” Temalı İstanbul Bilişim Kongresi’ne gitti

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi’nin düzenlediği ve Marmara Belediyeler Birliği’nin de destekçileri arasında olduğu ve VIII. İstanbul Bilişim Kongresi, 26 – 27 Kasım 2014 tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.
Halebak “Akıllı Şehirler” Temalı İstanbul Bilişim Kongresi’ne gitti

“Akıllı Şehirler” temalı VIII. İstanbul Bilişim Kongresi’nde yerel yönetimler, kamu ve özel sektör yönetici ve çalışanların katılımıyla daha yaşanabilir şehirler için ürün ve projeler tartışılacak, kurumların deneyimleri paylaşılacak.

 

VIII. İstanbul Bilişim Kongresinde Akıllı İletişim Teknolojileri, Enerji Sektöründe Akıllı Şebeke Yönetimi, Akıllı Trafik Sistemleri, Ulusal Ortak GIS Kullanımı, Akıllı Belediyelerde Başarılı Uygulamalar, Sosyal Medya İle Belediye Hizmetleri konularına yer verilecek.

 

Belediye Başkanları Akıllı Şehirleri Tartışacak

Etkinliğin ilk gününde (26 Kasım) 11:30 - 12:30 saatleri arasında “Belediye Başkanları Akıllı Şehirleri Tartışıyor” panelinde Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can katılımcılarla buluştu.

 

Birliğe üye belediyelerden Beyoğlu, Maltepe, Lüleburgaz, Tuzla ve Ümraniye Belediyelerinin Bilgi İşlem Müdürleri de akıllı belediyelerde başarılı uygulamalarını, etkinliğin ikinci gününde  (27 Kasım bugün) 15:00 - 16:30 saatleri arasında gerçekleşecek oturumda katılımcılarla paylaşacaklar.

 

Kongre hakkında detaylı bilgi  http://istanbulbilisimkongresi.org.tr internet adresinden alınabilecek.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek