Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 26 Kasım 2014, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 1027 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaçaklar Jandarma’dan yardım istedi

Kırklareli'nde yasa dışı yollarla Avrupa'ya gitmek isterken ormanlık alanda kaybolan 27 kaçak, Kırklareli Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince bulundu.
Kaçaklar Jandarma’dan yardım istedi Çeşitli ülkelerden olduğu öğrenilen, yaşları 17 ile 25 arasında değişen 27 kaçak, Kofçaz ilçesine bağlı Malkoçlar köyünde, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Kofçaz ilçesinde bulunan ormanlık alanda kayboldu.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kaybolan kaçakların telefon ile jandarma ekiplerinden yardım istediği öğrenildi. Bölgeye AFAD ekipleri gönderildi. AFAD ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışması sonucu bulunan kaçaklar, köyde götürüldükleri kahvehanede bir süre ısındıktan sonra Jandarma Karakolu’na götürüldüler.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hasan GÜNER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek