Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 26 Haziran 2012, Salı 10:08 tarihinde eklendi. 2759 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kristal- İş’ten Halebak’a ziyaret

Kristal- İş’ten Halebak’a ziyaret
Kristal- İş Genel Başkanı Bilal Çetintaş ve Trakya Şube Başkanı Habip Çalışkan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette gündemdeki konular hakkında konuşan Halebak ve Çetintaş, beraberindekilerle birlikte bür süre sohbet etti. Ziyaretinin ardından ziyaretle ilgili açıklama yapan Kristal- İş Genel Başkanı Bilal Çetintaş şunları kaydetti; “ Uzun zamandır Sayın Halebak’la görüşemiyorduk. Ziyarete gelmek için her zaman fırsat arıyordum. Fırsatını buldum ve Trakya Şube Başkanım Habip Çalışkan ile birlikte geldim. Gelişimin amacı Sayın Başkan Halebak ile sohbet etmek” dedi. Şuayip EVİN  
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek