Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 25 Kasım 2014, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 1444 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turgutbey’de yeniden futbol rüzgârları esecek

Uzun yıllar önce maddi ve fiziki yetersizlikler sebebiyle futbol faaliyetlerine son vermek zorunda kalan Turgutbey köyü futbol takımı Turgutbeyspor, yeni bir oluşum evresine giriyor.
Turgutbey’de yeniden futbol rüzgârları esecek

Turgutbey’de kurulacak yeni futbol takımının yönetim kurulu geçtiğimiz gün yapılan toplantıda bellirlendi.

Turgutbey’de kurulacak yeni takımın kulüp başkanı Alper Alp olurken, yönetim kadrosunda Ali Kenar, Fuat Çakan, Seçkin Akıcı, İlkay Hendek, Erkan Şahinkaya, Hasan Gür ve Erman Uysal yer alıyor.

Henüz yeni oluşum içine giren kulüp, takım ismi, araç gereçler ve sahanın yeniden yapılandırılması için finansman arayışına başladı.

Kulüp başkanı Alper Alp, Turgutbey Köyü’nde bulunan futbol sahasının antrenman ve maçlar için uygun hale getirmek için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Turgutbey’li gençlerin yer alacağı futbol takımının ismi henüz açıklanmadı.

Hasan GÜNER

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek