HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 25 Kasım 2014, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 978 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP Öğretmenler Günü’nde çelenk koydu

24 Kasım Öğretmenler Günü, dün ülke genelinde olduğu gibi Lüleburgaz’da törenlerle kutlandı.
MHP Öğretmenler Günü’nde çelenk koydu

 

Lüleburgaz’da gerçekleştirilen kutlamalara Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, tam kadro katıldı.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde çelenk koyman için Lüleburgaz Kaymakamlığı’ndan izin alan, MHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, dün sabah gerçekleştirilen Çelenk Koyma Töreni’nde Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte çelenk koydu.

 

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, “24 Kasım 1928 yıllında millet mektepleri ile ülkemiz büyük bir atılım gerekleşti. Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün başlattığı bu hareket ülkemizin kalkınmasını sağladı. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Başöğretmenimiz olarak 24 Kasım 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.     

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek