Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 24 Kasım 2014, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 795 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Okandeniz Öğretmenler Günü’nü kutladı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Başkanı A. Ergin Okandeniz, bir mesaj yayınlayarak tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.
Başkan Okandeniz Öğretmenler Günü’nü kutladı
 

 

Okandeniz'in mesajı şöyle: "Atatürk'e Başöğretmenlik ünvanının verildiği böylesi anlamlı bir günde öğretmenlerimize duyduğumuz saygı, sevgi ve şükranlarımızı dile getirmek için bu günü fırsat bilmeliyiz. Bu duygularla, başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm Milli Eğitim camiamızın, öğrencilerimizin ve velilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyorum. Millî, manevî, insanî, ahlâkî ve kültürel değerlerimizi içtenlikle benimseyen, bunları geliştiren ve koruyan, ailesini, vatanını ve milletini gönülden severek bunları yüceltmek için sürekli çaba harcayan öğretmenlerimiz, yaşadıkları zorluklara rağmen özverili çalışmalarıyla, toplumumuzu münevver hale getirebilmek için var güçleriyle çalışmaktadırlar. Çağdaşlaşmanın, modernleşmenin, kalkınmış ve mutlu bir toplum olmanın yolu da şüphesiz ki; eğitimden geçmektedir. Günümüz modern toplumlarına baktığımızda halklarını donanımlı ve birikimli kılmak adına eğitime büyük önem vermekte olduklarını görürüz. Zira bir milletin yarınları anlamına gelen çocuklarına ve gençlerine yapılan yatırım, o milletin yarınlarına yapılan yatırımdır. Böylesi anlamlı bir günde tüm öğretmenlerimizin, eğitimcilerimizin ve Milli Eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor; sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek