HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 24 Kasım 2014, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 922 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GENKAD’tan Çocuk Hakları Çalıştayı

Lüleburgaz Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen "Çocuk Hakları Çalıştayı", 20 Kasım Perşembe günü saat 17:30’da Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
GENKAD’tan Çocuk Hakları Çalıştayı

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında gerçekleştirilen Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ömer Ermen, çocuk dostu etkinliklerden bir tanesi olan bu çalıştayın katılımcılar için faydalı olduğunu belirtti. Gençlik Meclisi olarak sene boyunca benzeri atölye çalışmalarının çocuk ve genç gruplarıyla gerçekleştirileceğini ekledi. Ömer Ermen'in konuşmasından sonra çalıştay programına geçildi. Genç Katılım Spor Kulübü (GENKAD) Denetim Kurulu Başkanı Günalp Çakır'ın moderatörlüğünde gerçekleşen çalıştayda BM Çocuk Hakları Sözleşmesi'nin analizi, hak temelli yaklaşımlar gibi atölye çalışmalarının yanı sıra Lüleburgaz Belediyesi'nin de paydaşı olduğu Çocuk Dostu Şehirler projesi tanıtıldı. 25 katılımcıyla gerçekleştirilen çalıştay, yapılan anket ve değerlendirme çalışması ile sona erdi. 

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek