Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Kasım 2014, Cumartesi 12:51 tarihinde eklendi. 3719 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın Aksaray’ı

Lüleburgaz İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Özlem Taksi’nin şoförleri “Aksaray” inşa etti.
Lüleburgaz’ın Aksaray’ı

Son günlerde gündemi oldukça meşgul eden konulardan biri Ankara’da yapımına devam edilen yeni Cumhurbaşkanlığı Binası Aksaray.

Lüleburgaz’da inşa edilen Aksaray ise Ankara’da inşa edilenden çok farklı. İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Özlem Taksi Durağı’nın hemen yanında yer alan Aksaray, yardıma muhtaç kedi ve sokak hayvanlarına ev sahipliği yapıyor. 

Durak şoförleri her sabah kedi ve köpekleri besleyip, kış şartlarından bir nebze de olsa korunabilmeleri için köpükten minik yuvalar inşa etti.

Durağın hemen yanında bulunan yuva ise ismiyle dikkat çekiyor. Yuvanın üzerinde “Kara’nın Aksaray’ı” yazıyor. Yuva, vatandaşların beğenisini topluyor.

Hasan GÜNER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek