Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 22 Kasım 2014, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1579 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sahte kimlikle dolandırdı

Babaeski’de faaliyet gösteren cep telefonu firması, sahte kimlik kullanan şahıs tarafından dolandırıldı.
Sahte kimlikle dolandırdı

Şüpheli S.A isimli şahıs firmaya gelerek kendini B.A olarak tanıttı. B.A.’nın kimlik bilgileri ile sahte sürücü belgesi düzenleyen şüpheli S.A., kampanyalardan yararlanarak iki adet İPhone 6 marka toplam değeri yaklaşık 6.000 TL tutarında telefonları alıp mağazadan çıktı.

Bir ay sonra alınan cep telefon tutarlarının B.A.’nın faturalarına eklenmesi üzerine B.A. telefon firmasını arayarak işlemin kendi bilgisi dışında gerçekleştiğini ve telefonları kendisinin almadığını söyledi. 

Bunun üzerine harekete geçen mağaza görevlileri polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri yaptıkları inceleme sonucu B.A. adına düzenlenmiş sahte kimlik belgesini S.A isimli dolandırıcının kullandığını ve S.A’nın firmadan B.A adına düzenlenmiş sahte kimlik belgesiyle iki adet cep telefonu aldığını tespit etti.

Dolandırıcı S.A. hakkında araştırma yapan polis ekipleri, zanlıyı İzmir’de yakaladı. Yakalanan dolandırıcı S.A. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından çıkarıdığı mahkemece tutuklanarak, İzmir’de cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma ve yargı süreci sürüyor.

Hasan GÜNER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek