Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 21 Kasım 2014, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 1099 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Esengül Civelek Demirköy İlçesini Ziyaret etti…

Kırklareli Valiliği görevine başladığı günden itibaren, İl hakkında hızlı bir şekilde bilgiler alarak yatırım ve hizmetleri yerinde görüp inceleyen Vali Esengül Civelek, ilçeleri, beldeleri ve köyleri ziyaret etmeye devam ediyor.
    Vali Esengül Civelek Demirköy İlçesini Ziyaret etti…

Vali Esengül Civelek yaptığı ziyaret ve incelemelerin yanı sıra, her ortamda vatandaşlarla da sohbet ederek isteklerini dinliyor.

 

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, bu kapsamda 18 Kasım 2014 Salı günü Demirköy İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Demirköy Kaymakamı Musa Aydemir’den İlçe ile ilgili bilgiler alan Vali Esengül Civelek’i, Kaymakamlık personeli ve İlçe Müdürleri Kaymakamlık binası önünde karşıladı.

 

Vali Esengül Civelek daha sonra, Demirköy Belediye Başkanlığına, İğneada Belde Belediye Başkanlığı’na, Limanköy ve Hamdibey Köylerinde ziyaretlerde bulunarak belde ve köy sakinleri ile biraraya geldi. Vali Civelek yaptığı ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek isteklerini dinledi.

 

Vali Civelek’ten Demirköy’e Sağlıklı Müjde…

 

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Demirköy İlçesi ziyaretinde vatandaşlara büyük bir müjde de verdi. Vali Civelek, Demirköy İlçesinde 10 yataklı ve 112 Acil Servisinin de hizmet vereceği Demirköy Entegre İlçe Hastanesinin projesinin onaylandığını, kısa süre içerisinde ihalenin yapılarak hastane yapımına başlanacağı müjdesini verdi.

 

Vali Civelek, yaptığı ziyaretlerde vatandaşları tek tek dinleyerek, isteklerinin ilgililerce değerlendirilmesini ve özellikle kadınların sosyo-ekonomik konumlarını güçlendirici mesleki bilgi ve beceri kurslarına katılmalarını sağlayıcı çalışmalara önem verilmesini istedi.

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek