Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 21 Kasım 2014, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 2742 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Giyim’de şıklık Nişantaşı’nda

Nişantaşı Park Mağazası Seçkin Markalarıyla Lüleburgaz Kadınlarını Giyimde Şıklığa Davet Ediyor!
Giyim’de şıklık Nişantaşı’nda

Yeni mağaza ve markaların yapılanması hem Lüleburgaz’ın hazır giyimde moda merkezi olarak belirlenmesine, -dolayısıyla daha fazla seçenek ve konforun devreye girmesine, bununla beraber civar ilçe ve köylerden ziyaretçilerin akınına neden olmuştur.

Nişantaşı Park Lüleburgaz Şubesi de bölge kadınına kusursuz hizmet etmeyi amaçlayan, konforuyla ve şık dekorasyonuyla dikkat çeken mağazalardan, Nişantaşı Park yöneticilerinden Umut Bey ile Lüleburgaz ve moda hakkında kısa bir röportaj yaptık.

Öncelikle Lüleburgaz’a hoş geldiniz diyelim. Dışarıdan da bakan bir göz olarak Lüleburgaz’ı bize anlatır mısınız ve memnun musunuz?

Teşekkür ederiz. Lüleburgaz’ın en sevdiğim yönü hem modern, hem sıcak bir şehir olması. Belki bizleri bu yatırımlara teşvik eden en önemli nedeni bu olmuştur… Lüleburgaz insanı da, bu şehirde yaşamaktan dolayı mutlu. Bir şehrin bölgenin gözbebeği olması için başka neye ihtiyacı olabilir ki! Evet, Lüleburgaz’ı seviyoruz ve oldukça memnunuz. Lüleburgaz’ı anlatmak için iş ortaklarımızı, tedarikçilerimizi misafir ettik. Hatta ulusal markalardan birinin de bu bölgede yatırım yapmasına vesile olduk.

Ürünlerinizi hedeflediğiniz müşteri kitlesine ulaştırırken Nişantaşı Park’ı nasıl tanımlıyorsunuz?

Nişantaşı Park müşterisi iyi giyinmeyi hayatın önemli bir parçası olarak kabul etmektedir. Doğru fiyatla şık, sağlıklı ve özel ürünler giyinmek ister. Biz de ürün seçimlerimizde buna dikkat ederiz. Ürünlerimizin sağlıklı materyallerden oluşmasına, birden fazla olmamasına, doğru fiyatla sunmaya, satış sonrasında da iyi hizmet vermeye çalışırız.

Mağazanız çok şık, peki fiyatlarınız?

Teşekkür ederiz. Müşterilerimiz mağazalarda konfor ve estetiği bir arada görmek istiyor. Lüleburgaz şubemizi de bu talebe göre yoğun mesai harcayarak hazırladık. Mağazaların şık olmasıyla fiyatların yüksek olması arasında bizim açımızdan hiçbir bağlantı yok. Çünkü ürünlerimizi direk üreticilerden tedarik ederiz. Bunlar da fiyatlara olumlu olarak yansır. Kampanyalarla da inanılmaz fiyatlara inebiliyoruz. Bazen şahit oluyoruz; müşterilerimiz “ürünleriniz hiç te dıştan göründüğü gibi pahalı değil” şeklinde olumlu eleştiride bulunur.

Müşteri profilinizi tanımlar mısınız?

Genel itibariyle klasik giyime yakın veya tam klasik giyinen kadın, dolayısıyla hareketli iş kadını bizim müşteri profilimizi anlatıyor diyebiliriz. Bunun yanı sıra mağazalarımızda abiye giyime oldukça fazla alan ayırmaktayız. Dolayısıyla müşterimiz özel gününde de bize mutlaka uğruyor.

Bu sene neler moda? Hangi renkler ön planda?

2014-2015 kış sezonu ürünleri genel olarak sıcak renklerden oluşuyor; kışın baskın rengi siyah ve zıt rengi olan beyaz. Ancak bu sene ilgi çeken renkler arasında mavinin farklı tonları, asker yeşili, hardal, fuşya, mürdüm var... Ürünler yün, kürk ve özellikle bayanların gözbebeği olan feminen hissettiren dantel ve deri detaylara sahip. Bazı ürün gruplarında vintage izleri var. Eski fotoğraf albümlerinize bakarsanız, annelerimizin giyim tarzına bugün rastladığımızı görebilirsiniz. Soğuk kış günleri için kaşelerin yanında anorak ve kapitone mont ve kabanlar var. Aksesuarlar da bayanların enerjisini ışıltısıyla yansıtmaya yönelik...

Nişantaşı Park Mağazaları’nda hangi markaların ürünleri mevcut?

Markalarımızdan bazıları İpekyol, Twist, Cristina, Vero Moda, Cristina gibi bayanların tanıdığı ve sevdiği markalar. Bunların yanı sıra Miarte, Neri, Ece Erken’in lanse ettiği Guita, Sentez, Odrica, Viol, Stamina, Silver&Polo markalarımızdan bazıları.

Peki, son olarak mevcut kampanyalarınız neler?

Lüleburgaz mağazamızda reyon indirimlerinin yanı sıra oldukça rağbet gören bir kampanya var: 3 Al, 2 Öde! Guita ve Stamina marka ürünlerin dışında ne alırsanız alın sadece ikisinin bedelini ödüyorsunuz. Bu arada Stamina trikolarda zaten %40’a varan indirimler mevcut. Abiyede tek fiyat 99,90 TL, Vero Moda deri ceket 89,90 TL tek fiyatla satışta.

Hasan GÜNER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek