Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Kasım 2014, Perşembe 09:27 tarihinde eklendi. 889 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğretmenler Günü programı belli oldu

Her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü 2014 programı belli oldu.
Öğretmenler Günü programı belli oldu

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program 24 Kasım Pazartesi günü, saat 10.30’da Hükümet Konağı önünde çelenk sunumu ile başlayıp saat 11.00’de Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde devam edecek.

Halk Eğitim Merkezinde devam edecek program, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın ve gelen kutlama mesajlarının okunması ile başlayacak.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin’in Günün anlam ve önemini belirten konuşması, Emekli öğretmenler adına yapılacak konuşma, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, Şiir yarışması birincisinin eserini okuması, Öğretmenler korosunun gösterisi, Kompozisyon yarışması birincisinin eserini okuması, “Öğretmenler Kutsaldır” isimli tiyatro gösterisinin sunulması ile devam edecek.

Program, Emekli olan öğretmenlerin Plaket ve Hizmet Şeref Belgelerinin verilmesi, Göreve yeni başlayan öğretmenler adına yapılacak konuşma ve Göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ile son bulacak.

Hasan GÜNER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek