Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 11 Kasım 2014, Salı 09:09 tarihinde eklendi. 2427 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Antalya’dan önseçim çıktı Turabi Kayan gaza bastı

CHP nin milletvekilleriyle yaptığı Antalya Olağanüstü kampında Kırklareli ve Türkiye için yüzde 85 bazında önseçim çıktı.
Antalya’dan önseçim çıktı Turabi Kayan gaza bastı

Antalya’dan çıkan sonuç  CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı olacağı konuşulan  Turabi Kayan çalışmalarını hızlandırdı.

2015 milletvekili aday belirlemenin Türkiye genelinde  % 85  üye bazlı olacak olmasının Antalya kampında açıklanması  nedeniyle  Turabi Kayan hafta içinde CHP  Demirköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Turabi Kayan burada  CHP Demirköy İl Genel Meclis Üyesi Saffet Üresin, Mesut Özkul,  Mehmet Şenay ve partililerle sohbet etti.

Burada Turabi Kayan ile sohbet eden parti üyeleri; “Bize toplumla iç içe olan bir milletvekili lazım. Turabi Kayan  zaten çiftçilikten geldiği için çiftçinin sorunlarını Ankara’da meclise taşıyacak olan kişidir.  Bizde inşallah  bu sefer doğru kişiyi Ankara’ya göndereceğiz.” Dediler.

Turabi Kayan’a Demirköy ziyareti sırasında Petrol-İş Sendikası Trakya Şube’si Başkan Yardımcısı Ercan Yavuz ve CHP eski Eğitim Sekreteri  Nuri İlgin eşlik.” etti.

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek